Op zondag 28 juni 2020 staat van 15.00–18.15 uur een programma klaar voor kinderen waar ook ouders, opa’s, oma’s en iedereen die het leuk vindt van mee kan genieten via de livestream.
Bekijk het tijdschema!

Tin Men and the Telephone

Jazzpianotrio ‘Tin Men and the Telephone’ geeft vanuit Theater Walhalla een interactieve workshop waar iedereen aan mee kan doen via een mobiele telefoon. Download de app ‘Tinmendo’ en speel online mee met deze jazzband door te bepalen welke instrumenten meespelen, of hoe hard ze klinken. Supercool!

Ronald Kool & The Magnificent Monster Band

Kinderen in Katendrecht ontvangen een kazoo in de brievenbus, zodat iedereen vanuit huis mee kan doen met de band die vanuit Theater Walhalla het optreden live uitzendt. Er komt een echte Katendrecht-tune, die straks iedereen kent!

The Dynamite Kids

Daarna geniet je van een concert van The Dynamite Kids, onder leiding van muzikant en dirigent Keimpe de Jong, Ronald Kool en ras-Katendrechter Lorenzo Elstak. De kinderen hebben in workshops voorafgaand aan het optreden veel geoefend, om een zo mooi mogelijk concert neer te zetten tijdens Kid Dynamite Digital Jazz Festival. Live vanaf het schoolplein van Basisschool de Schalm!

Verhalenhuis Belvédère

Tussen de optredens door krijg je een kijkje in de keuken van Verhalenhuis Belvédère, waar door wijkbewoners een heerlijke Surinaamse maaltijd klaargemaakt wordt als eerbetoon aan de Surinaamse achtergrond van Kid Dynamite. Tijdens het koken geeft de bekende violist Yannick Hiwat een optreden en na afloop van het digitale festival kun je je maaltijd af komen halen door online een maaltijd te reserveren. Zo heb je toch nog het gevoel dat je een dag op een festival bent geweest!
 

Tijdschema

 
 

Beschrijving


 
 
15:00 – 15:30 uur

Tin Men and The Telephone

 
 
15:35 – 15:40 uur

Een kijkje in de keuken bij Verhalenhuis Belvédère met muziek van Yannick Hiwat

 
 
15:40 – 16:10 uur

The Dynamite Kids

 
 
16:10 – 16:20 uur

Een kijkje in de keuken bij Verhalenhuis Belvédère met muziek van Yannick Hiwat

 
 
16:20 – 16:50 uur

Ronald Kool &
The Magnificent Monster Band

 
 
16:50 – 17:00 uur

Einde festival (film)

 
 
17:15 – 18:15 uur

Maaltijd afhalen bij Verhalenhuis Belvédère. Reserveer maaltijd >