Locatie, route & parkeren


Het festival vindt plaats op het Deliplein, op Katendrecht in Rotterdam. Het Deliplein is de nieuwe hotspot van Rotterdam. Naast diverse restaurants en winkels vind je er Theater Walhalla, Fenix Food Factory en natuurlijk het Kid Dynamite Jazz Festival! Het plein is de perfecte locatie voor ieder die wilt genieten van een heerlijke zomeravond vol muziek. Een perfect decor dat zorgt voor een intieme setting!
 
 

Wat is het adres van het festival?

Het festival vindt plaats op het Deliplein, op Katendrecht. Het plein is gratis toegankelijk, echter geldt er wel betaald parkeren. Als je wilt navigeren kan je het beste het volgende adres invullen:

Sumatraweg 9, 3072 ZP Rotterdam
 

Openbaar vervoer


Om het festivalterrein te bereiken met het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de metro of de bus.
 
Om het festivalterrein te bereiken met het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de metro of de bus.
Metrolijn A richting Binnenhof of metrolijn B richting Nesselande. Uitstappen bij station Beurs om over te stappen op lijn E richting Slinge of lijn D richting De Akkers. Uitstappen bij station Rijnhaven. Steek over richting de Jumbo. Hou deze aan de rechterhand en loop via de Brede Hilledijk Katendrecht op. Alsmaar rechtdoor, rechts afbuigen de Veerlaan op. Aan de linkerkant is het Deliplein.
Metrolijn D richting Rotterdam Centraal. Uitstappen bij station Rijnhaven. Steek over richting de Jumbo. Hou deze aan de rechterhand en loop via de Brede Hilledijk Katendrecht op. Alsmaar rechtdoor, rechts afbuigen de Veerlaan op. Aan de linkerkant is het Deliplein.
Vanaf Zuidplein vertrek bus 77 richting Katendrecht. Uitstappen bij halte Lombokstraat. Rechts de Lombokstraat in. Aan het einde van de straat is het Deliplein.
 

Auto


In de directe omgeving van het Deliplein kunt u betaald parkeren. Houd er wel rekening mee dat een parkeerplek lastig te vinden kan zijn, zeker op festivaldagen.
 
Richting Den Haag/Rotterdam. Op knooppunt Ypenburg A13 richting Rotterdam. Bij knooppunt Kleinpolderplein A20 richting Utrecht/Dordrecht. Afslag Centrum(14) Op rotonde rechtsaf richting centrum. Via Hofplein/Coolsingel en Erasmusbrug naar Rotterdam Zuid. Na Nieuwe Luxor en InHolland bij metrostation Rijnhaven en Jumbo rechtsaf Katendrecht op. Aan het eind van de Brede Hillendijk rechtsaf De Veerlaan op. Na 450 meter linksaf de Sumatraweg op.
Bij Gouda West richting Rotterdam/Hoek van Holland. A20. Op ring Rotterdam –noord, neem afslag Centrum (14). Op rotonde rechtsaf richting centrum. Via Hofplein/Coolsingel en Erasmusbrug naar Rotterdam Zuid. Na Nieuwe Luxor en InHolland bij metrostation Rijnhaven en Jumbo rechtsaf Katendrecht op. Aan het eind van de Brede Hillendijk rechtsaf De Veerlaan op. Na 450 meter linksaf de Sumatraweg op.
Via de Drechttunnel richting Rotterdam. Nabij Rotterdam volg Ring Zuid. Vanaf Rijksweg A15 afslag Vaanweg. Volg borden Zuidplein. Bij Zuidplein volg borden Erasmusbrug/SS Rotterdam. Bij metrostation Rijnhaven volg borden Katendrecht. Aan het eind van de Brede Hilledijk rechtsaf de Veerlaan op. Na 450 meter linksaf de Sumatraweg op.
 
 

Parkeren


Op Katendrecht kan je betaald parkeren. Meer informatie over parkeren in Rotterdam vind je op: www.rotterdam.nl/parkeren