Partners & sponsoren

Kinderen hebben veel plezier in het maken van muziek, zowel alleen als met elkaar in een orkest, koor of band. Daarnaast is muziek maken ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen en stichting Kid Dynamite Jazz vind dat ieder kind die mogelijkheid moet krijgen, ook als een financiële situatie dat bijvoorbeeld niet toelaat. Door het improviserende karakter is jazzmuziek een uitermate geschikt middel om dit te bereiken.
Vind jij net als stichting Kid Dynamite Jazz dat kinderen een muzikale leeromgeving verdienen waar zij hun sociale en emotionele vaardigheden ontwikkelen?
Steun dan ons superleuke en interactieve festival en/of project The Dynamite Kids, voor én door kinderen. Want zeg nou zelf; je voelt je toch veel beter met muziek?!

Je kunt stichting Kid Dynamite Jazz steunen door een advertentie te kopen in het programmaboekje van het Kid Dynamite Jazz Festival. In de advertentie komt informatie over jouw bedrijf te staan. Ook kun je “vriend” worden of zelfs partner of sponsor.
Wil je graag je steentje bijdragen zodat nog meer kinderen van muziek kunnen genieten? Stuur dan een mail naar info@kiddynamitejazzfestival.nl voor meer informatie.

Wanneer u op het logo klikt komt u op de website van de betreffende partner terecht. 

Subsidie

Gemeente Rotterdam

Mediapartner

Jazz-International-Rotterdam

Fondsen

VSB-Fonds
Stichting Bevordering Volkskracht
Elise-Mathilde

Sponsoren

Matrans
Count
Daamen-en-van-Sluis

Sponsoren - vrienden

Goedegebuur
Yuki
Jeeves
Kotug
Nederlandse-Energie-Maatschappij
Ordes Finance
Postillion
Rabobank
Rijndelta
Dick&Marget

Programma partners

North-Sea-Round-Town
Jazz-International-Rotterdam
Theater Walhalla

Productie Partners

Evanement!
FrameWave
TheCreativeLane_logo_rgb
SMG
WordPress Video Lightbox