Kinderpodium

Logo_speciaalvoorfamilie
Hakim

Hakim

Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat.

‘Hakim op z’n best’ is een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of een sprankeltje jazz: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Tijd: 14:00 tot 14:45 uur

Samba Salad

Samba Salad maakt al ruim 35 jaar bijzondere muziekgenres toegankelijk voor kinderen met humoristisch en energiek theaterspel. Een spannende mix van eigentijdse wereldse, jazz-, blues-, flamenco- en klassieke muziek.

Tijd: 15:30 tot 16:15 uur

SambaSalad
CaboCubajazz

Cabo Cuba Jazz

Afrika is de bakermaat van ontelbare meeslepende soorten muziek die de hele wereld hebben veroverd. CaboCubaJazz mixt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden (Westafrika) met een flinke portie opzwepende Cubaanse rumba, salsa en spannende improvisaties.

Het resultaat: 100% CaboCubaJazz. Zowel de luisteraar als ook de danser worden meegenomen op een transatlantische reis waar verlangen, passie, subtiliteit en muzikaal vuur elkaar afwisselen.

Tijd: 17:00 tot 17:45 uur

WordPress Video Lightbox