Eten en drinken

Kid Dynamite Jazz Festival - North Sea Jazz Festival - North Sea Round Town - eten drinken

Pannenkoek2Go

Pannenkoek2Go is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het bakken van pannenkoeken op locatie met alle denkbare toppings. Dit gebeurt op traditionele wijze. Alle pannenkoeken worden gemaakt van spelt bloem, spelt meel, melk en eieren. Het Pannenkoek2go team maakt van elk evenement een groot feest. Pannenkoek2go staat voor  pannenkoeken op een hoog niveau!

Barista Service Nederland

Barista Service Nederland is een ervaren specialist in Koffie, Thee en Hot Chocolate.

Alle activiteiten zijn erop gericht zoveel mogelijk mensen te laten genieten van deze mooie producten. Dat zullen zij ook doen tijdens het Kid Dynamite Jazz Festival waar ze met een mobiele espressobar aanwezig zijn.

Barista Service Nederland
Tosti-Tent

Tosti-Tent

Slappe friet, oud vet, zompige kroketten:

Tosti-Tent is klaar met dit festivalvoer. Het is Tosti-tijd!

In de gepimpte caravan komen ze naar het Kid Dynamite Jazz Festival en maken daar overheerlijke tosti’s. Een gezonde snack voor iedere festivalganger. Leuke sfeer rondom de caravan, overheerlijke tosti’s: Dat is de Tosti-Tent!

De IJscoman

De enige echte ijscoman van Rotterdam en omstreken. Meer dan vijf jaar lang is De IJscoman een begrip bij ijsliefhebbers op festivals!

Elke dag vers geproduceerd kwaliteitsijs in vele soorten en smaken zoals: witte chocolade crunch, yoghurt limoncello of framboos voor u geschept uit de ijskar! Uitsluitend gemaakt van verse producten.

Eerlijke producten, eerlijke prijzen! En vooral heel lekker.

De IJscoman

WordPress Video Lightbox